hits

KARI-ANNE AARVÅG

www.hermanogmamma.blogg.no

Mat i interiøret 04.12.2017

Mandag, allerede. Denne helgen har blåst avsted. Vi har bakt pepperkaker, pyntet pepperkakehus og kost oss inne. Herman var i tillegg så heldig å få kinobillett i kalendergave fra nissen i går, så for han ble helgen litt ekstra fin.

Helg er også for oss voksne veldig stas, og her er ost, kjeks og kjøttpålegg en stor favoritt til helgekosen. Jeg synes forresten at det er ekstra godt å spise dersom maten serveres på fine vis, noe samboeren finner kjemperart. Han kan for eksempel ikke skjønne hvorfor jeg må ha brus i vinglass, eller servere smågodtet i en spesiell skål. 

I morgen skal det pyntes til jul og handles juletre. Slike aktiviteter er gode på å kvele eksamensstressets slitsomme påkjenning. Er det ikke alltid sundt å koble litt av?

FRISK SMOOTHIEBOWL 02.12.2017

Uansett hvor man ser seg i dette sosiale mediehavet, får man smoothiebowls trykt oppi trynet. Som agn etter bytte håves det inn lesere og likes. Nysgjerrige meg bet tidlig på-, selvfølgelig, og nå er jeg trollbundet. Her er en oppskrift etter hva jeg hadde tilgjengelig.

TILFELDIG FREDAGSBOWL MED RIPSSPRUT:

2 dl frosne blåbær (14 kr på kiwi)
1 dl ripsbær
1 moden banan
2 dl mandelmelk (eventuelt juice, fløte eller annen melk)
1 spiseskje kokosfett
1/2 avokado

TOPPING:

Jordbær
Müsli
Banan
Chiafrø
Rips
Kokosflak
Tørkede tranebær

Etter min smak kunne jeg med fordel erstattet tranebærene med noe annet, men det kommer jo an på hva man liker og ikke.

Håper noen ble inspirerte til å gå løs på en smoothie bowl med utgangspunkt i hva man har for hånden. Det kan bli riktig så suksessrikt.

Ha en strålende kveld.

Om meg

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no