hits

KARI-ANNE AARVÅG

www.hermanogmamma.blogg.no

EKSTRAORDINÆRT OSTESMØRBRØD 26.03.2018

For noen år siden var det ordinære ostesmørbrødet helt ok. Helt topp, faktisk. Med Norvegia, smør og ketchup. Egentlig gjenspeilet det også resten av enkelheten ved et umodent menneske i utvikling. Verden var lett spiselig, sinnet naivt, og få spørsmålstegn ble generelt satt.

Men så skjedde det noe. Gradvis. Sakte. 

Verden gikk fra å bli betraktet med tunnelsyn til vidvinkel, spørsmålene kom, nysgjerrigheten blomstret, og kravene ble etter hvert stilt.

Ved tanken på noen av valgene som tidligere ble tatt, skulle man tidvis ønske å bare kunne forsvinne. Som duggen på ruten etter det overopphetede badevannet, eller vinden som raskt og upåaktet piler forbi.

Men så er det vel slik at man ikke skal angre, heller ta lærdom. Så vil noen erfaringer ha høyere pris enn andre.

I alle fall. Her har dere oppskriften på et allsidig og spennende ostesmørbrød med mange smaksopplevelser.

DETTE TRENGER DU:

Et brød du liker godt

Olje

Smør

Soltørkede tomater i olje

En ost du liker godt, jeg har brukt brie

2 skiver bacon

Grov sennep

Grønnkål

Løk

Salt

DETTE GJØR DU:

1. Stek baconet

2. Smør brødskivene med sennep

3. Legg på skivet ost, løk og soltørket tomat

4. Legg den ene skiven over den andre

5. Smør den øvre siden med smør

6. Stek begge sidene av ostesmørbrødet under lokk på middels varme, til osten smelter

7. Lett litt på den ene siden, og lur inn litt grønnkål

8. avslutt gjerne med noen flak maldonsalt (eller annet grovt salt) på toppen

VEL BEKOMME

VEL BEKOMME

VEL BEKOMME

VEL BEKOMME

Om meg

Søk i bloggen

Kategorier



Arkiv




Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no