KARI-ANNE AARVÅG

www.hermanogmamma.blogg.no

FRISKE BLOMSTER ER BORTKASTET PENGEBRUK? 01.02.2017

Det er så deilig når solen titter inn gjennom rutene, igjen. Sånn bortsett fra at man må legge eventuelle besøk til enten tidlig frokost, eller sen middag, da. Jeg tenker selvfølgelig på alle sporene barna legger fra seg på rutene, og solens evne til å fremheve de til det ytterste.

Solen kommer ikke bare med skitne avsløringer, men også lysten på friske blomster. Jeg unnskylder alltid innkjøpene med at jeg investerer i et lykkelig sinn. Kjæresten er sterkt uenig, og ser ikke vitsen med å bruke penger på noe som er dødt etter ei uke. Vet ikke om hans oppfattelse sier mest om meg og mine omsorgsevner overfor blomster, eller hans evner til å se romantiske verdier i små ting, men.

Når blomster først har blitt et tema, så skulle jeg gjerne hatt mer kunnskaper rundt stell og omsorg. Jeg er rask til å skylde på varmepumpen og dens evner til å tørke ut blomstene, men skjønner kanskje at det er tynt. Forleden var jeg innom plantasjen for å snuse litt på godbiter jeg gjerne slenger inn på ønskelisten, da jeg kom over planten jeg sist tok livet av, og dens beskrivelser: "Lettstelt, robust plante som krever lite stell". Skal innrømme at den oppdagelsen ikke akkurat kan karakteriseres som et selvtillitsboost.


Blomsten på bildene under kan jeg anbefale mine likesinnede. Den holder seg fin i uker, selv hjemme hos meg. Bildene er uredigerte.

 

Om meg

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no