hits

KARI-ANNE AARVÅG

www.hermanogmamma.blogg.no

KUPP FRA BRUKTHANDELEN 24.01.2018

Jeg er helt forferdet over den bruk og kast-kulturen vi har tillagt oss, og hvilke konsekvenser den er i ferd med å få for jordkloden vår. Derfor tenker jeg nå en ekstra gang før jeg bestemmer meg for å kjøpe noe. I tillegg sjekker jeg om det heller er å få kjøpt brukt. Og vet dere hva - den enorme gleden over å få noe nytt inn i hjemmet er tilbake.

Ikke minst er det en spenning over det å være på jakt etter noe man kanskje må lete i månedsvis for å finne. Som denne tekannen. Siden i sommer har jeg ønsket meg en slik i smijern, og nå rett før jul klikket jeg den hjem fra "Tise". 50 spenn fattigere, men samtidig så mye rikere - og det med god samvittighet.

I utgangspunktet var den veldig slitt, men med litt spraylakk ble den som ny.


Fatet er fra en brukthandel i Møre og Romsdal. Det er et gammelt tønnelokk. Perfekt til tapas, ost og kjeks, og pizza, for eksempel. 

Jeg skrev for en tid tilbake om en dame som har innredet hjemmet sitt med nesten utelukkende ting fra ulike bruktutsalg. Hvis det er noe du vil også ønsker å motiveres til, så gå gjerne inn og les reportasjen her

Om meg

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no